BSO

BSO Ziezo is niet alleen een naschoolse opvang, maar een plek waar kleuters na schooltijd vol enthousiasme worden opgehaald uit de klas en onder begeleiding met de leidster naar de uitdagende BSO-ruimte gaan. Voor kinderen vanaf groep 3 begint het avontuur op BSO Ziezo al op een zelfstandige manier, waarbij ze hun weg vinden naar deze stimulerende omgeving.

BSO Ziezo is speciaal ontworpen voor kinderen tot 7 jaar en biedt een overvloed aan ruimte, zowel binnen als buiten, om te spelen en te ontdekken. Het is hier waar een gepassioneerd team zorgt voor een dynamisch en afwisselend programma, waardoor verveling simpelweg geen optie is. Of het nu gaat om creatieve binnenactiviteiten, uitdagende buitenspellen of gezellige groepsactiviteiten, BSO Ziezo is een plek waar elk kind volop de kans krijgt om zijn nieuwsgierigheid en energie te uiten.

BSO 't Honk is de ideale plek voor kinderen van 7 jaar en ouder die dol zijn op buitenspelen, sporten, knutselen of spelletjes spelen! Onze BSO is gevestigd in de gezellige sportkantine van voetbalvereniging LSVV en biedt twee unieke groepen aan: Wimwam en Wimwam+.

Een dag bij 't Honk begint met de kinderen die buiten op het speelplein BSO Ziezo verzamelen, waarna ze gezamenlijk naar 't Honk gaan om een dag vol leuke activiteiten te beleven. De ruimtes bij de sportvereniging bieden uitgestrekte en boeiende sportvelden waar de kinderen volop kunnen genieten van diverse sporten en buitenactiviteiten. Of het nu gaat om een potje voetbal, andere buitenspellen, of gewoon lekker bewegen, er is altijd iets te doen op onze sportieve locatie.
 

Openingstijden

Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
07.00 tot 08.30 uur

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur


Contact BSO Ziezo
Bekijk hier het GGD rapport Ziezo

LRK nummer: 587 458 975


Contact BSO 't Honk
Bekijk hier het GGD rapport 't Honk

LRK nummer: 286 919 758

Vragen of aanmelden 

Heeft u vragen of interesse in BSO Ziezo of BSO 't Honk Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.