Kinderdagverblijf

Het Peuterpalet & De Pettevlet

Het Peuterpalet, een prachtig samenspel van de KDV 3+ groep Kamer Aagje peuteropvang De Kleine Veert. Hier, in kamer Aagje, worden doelgerichte activiteiten aangeboden om peuters optimaal voor te bereiden op hun volgende avontuur: de basisschool. Een nauwe samenwerking met de peuteropvang zorgt voor een naadloze overgang, waarbij de groepen letterlijk aan elkaar grenzen en de kinderen regelmatig samen spelen op het gezamenlijke binnenplaatsje.

Hoewel het kan voorkomen dat uw kind niet direct naar kamer Aagje kan overstappen bij het bereiken van de leeftijd van 3 jaar, streven we ernaar om de doorstroom zo snel mogelijk te laten plaatsvinden, ondanks eventuele wachtlijsten.

Op De PetteVlet creëren we een stimulerende omgeving met vier unieke groepen: Kamer Pluk, Kamer Takkie, Kamer Janneke en de flexibele groep Kamer Jip.

Wij begrijpen het belang van vertrouwdheid voor uw kind, daarom werken we met toegewijde medewerkers op vaste dagen. Dit betekent dat uw kind regelmatig dezelfde vertrouwde gezichten ziet, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid bevordert. Op ons kinderdagverblijf leren kinderen omgaan met andere kinderen en verzorgers dan hun eigen ouders, wat bijdraagt aan hun sociale ontwikkeling en zelfstandigheid.
 

De Pettvlet
Het Peuterpalet
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 18.30 uur


Bekijk hier het GGD rapport Peuterpalet

LRK nummer: 587 458 975

Bekijk hier het GGD rapport Pettevlet

LRK nummer: 113 635 928

Vragen of aanmelden 

Heeft u vragen of interesse in kinderdagverblijf Het Peuterpalet of De Pettevlet? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.