Peuteropvang

De Kleine Veert

Het Peuterpalet, een prachtig samenspel van de KDV 3+ groep Kamer Aagje peuteropvang De Kleine Veert. Een nauwe samenwerking zorgt voor een naadloze overgang, waarbij de groepen letterlijk aan elkaar grenzen en de kinderen regelmatig samen spelen op het gezamenlijke binnenplaatsje.

Peuteropvang De Kleine Veert biedt een divers palet aan activiteiten. Binnen deze levendige omgeving krijgt uw kind via specifieke methodieken spelenderwijs verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden.

Alle activiteiten zijn afgestemd op het individuele ontwikkelingsniveau van het kind en hebben een speels karakter. Als VE peuteropvang verwelkomen we ook met open armen peuters die extra ondersteuning nodig hebben bij hun (taal)ontwikkeling.

De Kleine Veert is elke dag van de week geopend gedurende 40 weken per jaar, met uitzondering van de schoolvakanties, waarin we even pauzeren om daarna weer met volle energie klaar te staan voor de kleintjes die onze wereld komen verrijken.
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08-30 tot 12.30 uur
 


Contact De Kleine Veert

Bekijk hier het GGD rapport

LRK nummer: 587 458 975

Vragen of aanmelden 

Heeft u vragen of interesse in peuteropvang De Kleine Veert? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.